Hallitus

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Riitta Morri ja varapuheenjohtajana Riitta Rinne. Sihteerinä toimii Sari Happonen. Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat edellisten lisäksi Riitta Linnekoski, Anja-Maija Nykter, Riitta Puupponen ja Raimo Piippo. Hallituksen varajäseninä ovat Tiina Sinisalo ja Ulla Vuori. Maria Vasara toimii yhdistyksen taloudenhoitajana.

Hyvinkään Seudun Muistiyhdistys ry on perustettu vuonna 1993 ja jäseniä siinä on tällä hetkellä noin 130 Yhdistyksen nimi oli perustaessa Hyvinkään Seudun Dementiayhdistys, nimi muuttui Hyvinkään Seudun Muistiyhdistykseksi keväällä 2009. Yhdistyksen henkilöjäsenmaksu on 17 euroa ja yhteisöjäsenmaksu 73 euroa.

Hyvinkään Seudun Muistiyhdistys ry kuuluu Muistiliittoon, joka on valtakunnallinen muistisairauksiin sairastuneiden ja heidän omaistensa etujärjestö. Yhdistys on jäsenenä myös Hyvinkäällä toimivissa Vapaaehtoistoiminnan Tuki Ry HYVE:ssä sekä Vammaisjärjestöjen yhteistyöelin VAJE ry:ssä.

• Yhdistyksen puhelin
  • puh. 040 560 0507