Hyödyllisiä linkkejä

Täältä löydät linkkejä muistisairauteen ja sen hoitoon liittyen. Lisäksi täältä pääset katsomaan yhdistyksemme kumppaneiden sivustoja.

Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset.
Muistineuvo-tukipuhelin puh. 09 8766 550
Hinta: 0,08€/min.+pvm Puhelinaika ma, ti ja to klo 12-17.ke ja pe 12-15
Hyvy ry Hyvinkään Yhdistykset ry:n tarkoituksena on sääntöjen mukaan edistää alueen väestön terveyttä sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Yhdistys luo edellytyksiä jäsenyhdistystensä yhteistyölle ja kehittää yhteistyötä eri yhdistysten, Hyvinkään kaupungin sekä muiden sidosryhmien kanssa.
Geriatrinen poliklinikka (ent. Muistipoliklinikka) Muistiin liittyvien ongelmien tutkiminen ja hoito toteutuu muisti- tai geriatrisella poliklinikalla
Keusoten geriatrinen keskus jakaantuu itäiseen ja läntiseen.
Läntisen alueen pääpaikka on Hyvinkää, jonka geriatrinen poliklinikka sijaitsee väliaikaisesti Kiljavalla, Nurmijärvellä. Paluumuutto Hyvinkäälle Paavolaan on tämänhetkisen tiedon mukaan keväällä 2022..
Muistikoordinaattori Sairaalankatu 1, 05850 Hyvinkää 040 769 3572
Kaikissa muistiin liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä muistihoitajaan. Muistihoitajalle voi varata ajan ilman lääkärin lähetettä. Muistihoitaja puh. 040 527 3426 Puhelinaika ma, ke ja pe klo 8-9.30. Ikäihmisten palvelut (Keski-Uudenmaan sote) Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tuottaa ikääntyneiden palveluja jäsenkuntien (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula) asukkaille.
  • Ohjausta ja neuvontaa
  • Tietoa palveluista
  • Palvelutarpeen arviointi
  • Apua arkeen
puh. 019 226 0403 ma-to  klo 8-15 pe klo 8-13 sähköposti: [email protected] Muistivuori Oy Muistivuori Oy on erikoistunut muistipotilaille ja heidän läheisilleen tarjottaviin yksilöllisiin, kotona asumista tukeviin palveluihin. Muistipuisto Muistipuisto on verkkopalvelu muistisairaille, läheisille, vapaaehtoisille ja muististaan kiinnostuneille.