Hyödyllisiä linkkejä

Täältä löydät linkkejä muistisairauteen ja sen hoitoon liittyen. Lisäksi täältä pääset katsomaan yhdistyksemme kumppaneiden sivustoja.

 
 
 
Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset.
 
Muistineuvo-tukipuhelin
puh. 09 8766 550
Hinta: 0,08€/min.+pvm
Puhelinaika
ma, ti ja to klo 14-17.
 

Hyvy ry

Hyvinkään Yhdistykset ry:n tarkoituksena on sääntöjen mukaan edistää alueen väestön terveyttä sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Yhdistys luo edellytyksiä jäsenyhdistystensä yhteistyölle ja kehittää yhteistyötä eri yhdistysten, Hyvinkään kaupungin sekä muiden sidosryhmien kanssa.

 

Geriatrinen poliklinikka (ent. Muistipoliklinikka)

Muistiin liittyvien ongelmien tutkiminen ja hoito toteutuu muisti- tai geriatrisella poliklinikalla (Vastaanotto: Jussilankatu 6, Hyvinkää) yhteistyössä muistisairauksiin perehtyneen lääkärin ja hoitajan kanssa. Muistisairauden tunnistamisen ja hoidon käynnistämisen jälkeen asiakas ja hänen läheisensä saavat tukea kotiin arjen ja hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi. Tässä apuna toimivat muistikoordinaattorit.

Muistikoordinaattori
Sairaalankatu 1, 05850 Hyvinkää
040 769 3572

Kaikissa muistiin liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä muistihoitajaan. Muistihoitajalle voi varata ajan ilman lääkärin lähetettä.

Muistihoitaja
puh. 040 527 3426
Puhelinaika
ma, ke ja pe klo 8-9.30.

 

Ikäihmisten palvelut (Keski-Uudenmaan sote)

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tuottaa ikääntyneiden palveluja jäsenkuntien (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula) asukkaille.

  • Ohjausta ja neuvontaa
  • Tietoa palveluista
  • Palvelutarpeen arviointi
  • Apua arkeen

puh. 019 226 0403
ma-to  klo 8-15
pe klo 8-13
sähköposti: [email protected]

 

Muistivuori Oy

Muistivuori Oy on erikoistunut muistipotilaille ja heidän läheisilleen tarjottaviin yksilöllisiin, kotona asumista tukeviin palveluihin.

 

Muistipuisto

Muistipuisto on verkkopalvelu muistisairaille, läheisille, vapaaehtoisille ja muististaan kiinnostuneille.